Barnbesked

Lilypie Waiting to Adopt tickers

torsdag 6 mars 2014

Album och översättning nästan klart!

Sen i söndags har vårt köksbord sett ut så här:

Japp, jag har klippt, klistrat (jag har tagit slut på två lim!) och försökt att göra vårt album speciellt. Det har tagit tid eftersom det är svårt att få det snyggt med färger och kort osv. Men nu är resultatet klart. Här är vår första bild på albumet:

Vi har även hittat en översättare som redan har översatt alla papper till engelska, 6.500 kr kostade det. Tyvärr glömde vi skicka med ett papper och nu har han gått på två veckors semester. Men vi kommer nog inte vara klara ändå. Vi har skickat allt till Barnens vänner nu så de hjälper oss att översätta det till kinesiska. 

Läkarintyget skickades hem till oss men de hade satt fel namn på Simon så jag fick ringa och be de skicka ett nytt så förhoppningsvis kommer det imorgon. 

Det kommer kännas skönt när allt är klart och att vi kan skicka iväg allt.

5 kommentarer:

 1. Det är inte så att de vill ha alla namnen även i fotopresentationen? Vi presenterade oss med alla förnamn och efternamn på första sidan. Vet inte om vi egentligen var tvungna, men eftersom det måste vara så ÖVERALLT annars, blev det så även där.

  SvaraRadera
 2. Oj, det hoppas jag inte. Det står bara i instruktionerna att vi ska skriva våra namn. Det kan tolkas hur som helst. Jag ska kolla det med BV. Tack!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blir!
  Alla namn behöver inte stå med i fotopresentationen. Jag var också osäker över det och frågade BV.
  Ja, det är skönt när allt är klart, mycket är det som ska fixas!

  SvaraRadera
 4. VIlket jobb med alla foton! Så fint det blir!
  Vad händer nu? Kommer ni få skicka ansökan direkt när ni är klara?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi kommer få skicka ansökan direkt när allt är översatt och klart.

   Radera