Barnbesked

Lilypie Waiting to Adopt tickers

torsdag 27 februari 2014

Översättning och kort.....

I helgen tog vi kort på vår lägenhet och oss själva. Det blev en bild på Simon när han lagade mat, när jag satt i köket och ritade, en bild på "det tilltänkta barnrummet". Tack Oskar och Malin för vi fick låna en stor nallebjörn, gunghäst och lite "barntyg" som vi hängde upp på väggen. Vi har skickat bilderna till barnens vänner och de har hjälpt oss att välja ut de bästa bilderna. I helgen ska jag sätta ihop bilderna och scrappa så det blir fint. Det ska bli skoj!

Nästa steg är att översätta vissa dokument till engelska. Bland annat vigselbeviset, utredningen och intygen på att vi har gått adoptionskursen. Det måste vara en auktoriserad översättare. Simon ringde runt lite och det skilde lite på hur lång tid det tog och priset. Han hittade en som tog 1,30 kr/ord och han kunde göra det på 5 dagar! Men han hade tydligen flyttat från Malmö till Franrike. Men jag kom på att vi har en scanner på jobbet så idag scannade jag in allt och skickade det via mail så kommer han skicka det tillbaka elektroniskt och även via pappersväg.

3 kommentarer:

 1. Åh va kul att ni har kommit så långt nu, scrapping och foton det är ju sånt som är roligt! Ser fram emot att också få göra sånt... Den där översättaren tar vi gärna kontaktuppgifter på, kan vara bra att hitta någon "billig" och bra när set är läge för detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tipsa om Peter Corrigan om det gäller svenska till engelska. Han är också bra, snabb, billig och trevlig! Finns i Skåne men kan inte tänka mig det är problem om man bor på annat håll.

   Radera
 2. Hej!
  Kan också tipsa om Roger Tanner. Han är trevlig, bra, billig och snabb.

  SvaraRadera