Barnbesked

Lilypie Waiting to Adopt tickers

torsdag 3 december 2015

Julen är här!

I helgen gjorde jag ett pepparkakshus. Det tog tid och det var inte helt enkelt fast jag hade mallar. Men jag blev nöjd! 

Sen har vi gjort en liten julkalender till varandra och det var inte helt fel att komma hem och hitta detta på kylskåpsdörren! 

Ha ha märks det att vi har barnlängtan??

Sen måste jag visa en bild på Jakobs, Simons och Neils spel. Det är Jakob som har kommit på spelreglerna. Det säljs nu på playoteket i Malmö. Det kostar bara 300 kr och hela vinsten går till Läkare utan gränser! Det är ett högaktuellt spel eftersom det handlar om flyktingar och ger en föreställning om hur det är att fly. Här är Simon med spelet.

Det har sysselsatt oss efter jobbet eftersom det är gjort från grunden. Vi har delat upp pengar, markörer, gjort innehållet i kartongerna, vikt papper, tryckt ur kort, klistrat på framsidor, baksidor osv. Som tur är har vi varit 4 stycken som har jobbat med detta. Jag har inte haft så mycket tid att tänka på barnlösheten lika intensivt som tidigare. Det känns skönt att släppa det någon gång även fast det är med oss hela tiden. Mobilen är fortfarande lika viktig och när jag julpyssla är det alltid en person som fattas.....

5 kommentarer:

 1. Så supersnyggt pepparkakshus! Vi köpte färdiga plattor för, ja, några jular sedan och de ligger fortfarande oanvända (och numera för gamla) ovanför frysen. Längtar efter att bygga ihop pepparkakshus med vårt barn, förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hoppas att vi båda bygger pepparkakshus med våra barn nästa år ❤️

   Radera
 2. Jättefint hus! Och vad coolt att de gjort ett eget spel! :-) Mysigt att Simon och du har en adventskalender. Jag tycker att ni verkar vara bra på att ta till vara på varandra och på tiden ni har tillsammans nu innan ni får träffa ert barn! Kan tänka mig att känslan av tomhet finns där hela tiden, men bra att ni inte bara väntar med att göra vissa saker pga den tomheten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä tiden kan inte stå stilla så vi försöker göra så gott vi kan. Det går upp och ner. Kram ❤️

   Radera
 3. Det var ett riktigt tjusigt hus! kan man lägga en beställning? ;)
  Nästa år är ert lilla barn med. ❤️

  SvaraRadera