Barnbesked

Lilypie Waiting to Adopt tickers

torsdag 27 augusti 2015

Månadens sak...

Dessa fina förvaringslådor hittade vi mitt ute på landet runt Hörbytrakten. Det var en fin liten mysig butik. Ska bli skoj att lägga ner lite saker. Visst var de fina? 

Annars händer ingenting! Ringde Barnens Vänner och sa att det verkar konstigt att de inte har fått något barnbesked sedan 27 augusti 2014. Hon sa att de inte alltid hinner uppdatera sidan. Sen gick hon och skulle fråga sin kollega hur det såg ut på Cathwel och kolla vår akt men hon var tillbaka på 1 minut och sa: "ni har inte väntat så länge, väntetiden är mellan 1-3 år och ni håller er inom ramen". Ok, sa jag och sen hade jag inte mer att säga. Ögonen började vattnas och eftersom jag satt på jobbet så svalde jag och gick ut för att fika och ta min dagliga macka.... Vi har ju inte väntat så länge bara 7 år.....

5 kommentarer:

 1. Jag lider med er i er väntan, olidligt jobbigt att inte veta någonting. Men vi gjorde också så en dag i januari i år och ringde BFA och frågade om läget, de sa ungefär det svar du fick nu. Dagen efter när vi minst anade det ringde de ut vårt barnbesked. Kanske (?) vet organisationerna lika lite som vi tills en dag när det plötsligt ligger ett BB i deras inkorg. Styrkekram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det stämmer att de vet lika lite som vi. Jag hoppas de ringer snart, och tack för kramen ❤️

   Radera
  2. Jätte fina!! Sänder styrkekramar till er och hoppas snart ni väntar på RB istället för BB❤️

   Radera
 2. Usch, jag fattar att du blev ledsen och besviken! :( 2 år är länge i sammanhanget och om det är 1-3 år så kunde hon ju ist uppmuntrat er med att ni faktiskt har väntat en stor del av den förväntade tiden. Såklart kan de varken lova eller sia om något, de vet lika lite som vi, inte förrän de får samtal från landet har de några nyheter som de kan delge oss och det gör de. Jag kan föreställa mig att det är en lite extra jobbig väntan när man har skickat papper till landet och väntan är så lång och oviss, det är ju ett stort spann mellan 1 och 3 år. Har man väl skickat sina papper så kan det ju hända något typ lite när som helst, men har man inte gjort det så kan man vänta lite mer i ro. Då vet man att inget kan hända, man väntar inte på något specifikt. Det är en pina att vänta :( Jag hoppas att ni får ert magiska samtal riktigt snart!

  SvaraRadera