Barnbesked

Lilypie Waiting to Adopt tickers

lördag 24 januari 2015

Orättvist?

Idag sitter jag och betala räkningarna. Det är en årsavgift på adoptionscentrum på 2.975 kr och Barnens Vänner tar 400 kr. Det är konstigt att det är så stor skillnad men jag vågar inte gå ut kön från adoptionscentrum. Idag tänker vi att vi i alla fall vill adoptera 2 barn och det är bra att stå kvar i kön på adoptionscentrum, vi kommer ha en riktigt bra kötid eftersom vi blev medlemmar där i februari 2013. Till vissa länder får man stå i kö i Sverige bara för att få skicka ansökan.

Ibland blir jag avundsjuk på de personerna som kan få barn utan vidare. Här sitter vi och längtar och processen kostar mycket pengar. Vi klarar av den delen men jag kan inte sluta tänka på de personerna som får avstå eftersom de inte har möjlighet att lägga ut så mycket pengar. Det är en klassfråga känns det som. Hittills har all administration kostat 65, 298 kr och mer kommer det bli. Men det kommer vara värt varenda krona när vi håller vårt barn i famnen!

2 kommentarer:

  1. Vi står också i kö till AC förutom BFA. Dels för kanske syskonfrågan men också ifall något händer i BFAs verksamhet och med Taiwan där. Känns skönt att ha en livrem, om än en dyr sådan. Självklart känns det bittert att en del inte behöver lägga en krona på detta och vi så himla mycket, men absolut, kommer vara värt varenda krona och mer därtill. Men håller med dock att det blir en inkomstfråga.

    SvaraRadera
  2. Ja fy det är så orättvist. Ibland undrar jag varför det måste kosta så mycket pengar, det finns ju många barn som behöver en familj! Jag hoppas så mycket att 2015 är ert år!! Kram

    SvaraRadera