Barnbesked

Lilypie Waiting to Adopt tickers

onsdag 16 mars 2016

Så här ser vår dotter ut!

Barnens Vänner var på besök i förra veckan på Cathwel där Leija befinner sig just nu. Personalen hade sagt att de brukar kalla henne Betty för hon liknar Betty Boop. De tycker att hon har stort lockigt hår och stora ögon. Vår dotter ser ut så här, visst är hon söt?

 

Det som var roligt var att Barnens Vänner hade berättat att hon kommer heta Leija när hon kommer hit så personalen kommer from nu kalla henne det. Så fint det känns! Hon kommer på så sätt känna igen sitt namn när vi kommer och hämta henne. Nästa steg är att vi ska göra ett fotobok och skicka ner tillsammans med en nalle. Jag har samlat ihop en hel del tips på vad vi kan ta för foto men fler tips mottages gärna!

3 kommentarer:

  1. Sikken söt dotter ni har ;) kommer ni få möjligheten till Skypesamtal medans ni väntar RB??

    SvaraRadera
  2. Vi skickade också en nalle till vår son �� Vi tog ett kort när vi håller i nallen och sen tog vi ett kort på hans rum med nallen på hans säng.

    SvaraRadera
  3. Väldigt söt! ;) Va roligt att ni fick en extra rapport nu när de var där och träffade henne :) Hoppas att ni inte behöver vänta allt för länge nu innan ni får åka och hämta henne.

    SvaraRadera